Despre noi

Filozofia noastră

Ne place să fim mereu la curent cu noutățile științifice din psihiatrie, mânați pe de o parte de pasiunea pentru meseria pe care ne-am ales-o, iar pe de altă parte, din dorința de a oferi clienților noștri soluțiile terapeutice cele mai bune.

Suntem convinși că cel mai bun aliat, în tratarea unui dezechilibru psihic, este tocmai persoana care suferă. Din această cauză ne ascultăm cu atenție clienții și încercăm să înțelegem ce se întâmplă cu adevărat cu aceștia.

Știm că relația cu psihiatrul este diferită de cea cu un alt medic și faptul că suntem deschiși, cordiali și sinceri cu clienții noștri ne ușurează mult munca.

Fiecare individ este unic și, ca urmare, oferim soluții individualizate problemelor dumneavoastră; diversitatea de tipuri umane și situații, cu care ne întâlnim, ține de frumusețea meseriei noastre.

Respectul, răbdarea și echilibrul le considerăm esențiale oricărei activități și sunt, cu atât mai importante, atunci când muncești cu oamenii și în folosul acestora.

Ne propunem să fim obiectivi atât în ceea ce privește stabilirea unui eventual diagnostic, cât și în evaluarea eficienței terapiei recomandate. Din această cauză folosim criterii de diagnostic pentru fiecare caz în parte, iar beneficiile tratamentului le urmărim prin scale de autoevaluare.