Despre noi

Filozofia noastră

Ne place să fim mereu la curent cu noutățile științifice din psihiatrie, mânați pe de o parte de pasiunea pentru meseria pe care ne-am ales-o, iar pe de altă parte, de dorința de a oferi clienților noștri soluțiile terapeutice cele mai bune.

Suntem convinși că cel mai bun aliat în tratarea unui dezechilibru psihic este tocmai persoana care suferă. De aceea, ne tratăm cu atenție clienții și încercăm să înțelegem ce se întâmplă cu adevărat cu aceștia.

Știm că relația cu medicul psihiatrul este diferită de cea cu un medic de altă specialitate. Prin urmare, abordarea noastră se axează pe deschidere completă faţă de client, pe sinceritate şi respect.

Considerăm că fiecare client este unic, de aceea oferim soluții individualizate problemelor tale. Diversitatea de tipologii umane și situații cu care ne întâlnim frecvent, face parte din frumusețea meseriei noastre.

Respectul, răbdarea și echilibrul sunt importante în activitatea noastră şi le considerăm esențiale atunci când lucrăm cu oamenii și în folosul acestora.

Ne propunem să fim obiectivi atât în ceea ce privește stabilirea unui eventual diagnostic, cât și în evaluarea eficienței terapiei recomandate. Prin urmare, folosim criterii de diagnostic pentru fiecare caz în parte, iar beneficiile tratamentului le urmărim prin scale de autoevaluare.